torstai 7. maaliskuuta 2013

Valokuvia....

 Ihanaa aurinko paistaa ja räystäiltä tippuu vettä.. Tulispa jo kevät. Ja tulisipa jo lenkkeilyinnostus. Sitä odotellessa voi vaikka sisustella kotia. Muutama uusi kori on tullut tehtyä trikookuteesta.

Autotallissakin on pari mun projektia käynnissä. Löysin kotoa ihanan pikkuisen ikkunan jossa on karmitkin paikoillaan. Vähän hiomapaperia ja maalia pintaan. Ja käytiin tänään ystävän kanssa tarra kaupoilla ja meinasi olla päätös ongelmia tekstin suhteen. Mutta tähän sitten päädyin. Ajattelin tätä mein makuuhuoneeseen tummaa seinää vasten et toi valkoinen teksti erottuu siitä hyvin. Karmit siis laitan vielä takaisin, mut ne tarvii vielä maalia pintaan.


Haaveissani on ollut laittaa kuvia portaikkoon. Ja viikonloppuna ilmestyikin uusia valokuvia vähän joka puolelle kotia. Ostin jo aikaisemmin tiimarin euron kehystarjous päviltä kasan valkoisia kehyksiä. Sama tarjous on tälläkin hetkellä tiimareissa. Et pitäisköhän hekee vielä muutama kehys tulevaisuutta varten. 


Ihanaa oli myös perhekerhossa otettu äiti tytär kuva joka pääsi uusiin kehyksiin ja kiitos ystäväni, ihanaan valkoiseen telineeseen. 


Ihanaa kevättä toivotellen 

Marjo

3 kommenttia:

  1. :-) Ihana blogi. Käyhän kurkkaamassa minun omaani, siellä on sinulle Tunnustus.

    VastaaPoista
  2. Tosi nätti tuo ikkuna teksteineen päivineen! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan kodikasta! Minulla on blogissani sinulle haaste. :)

    VastaaPoista