keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Mekkoja

Löysin mummun aarteista ihanat verhot. Verhoiksi en siis niitä olisikaan halunnut vaan neidille hameeksi. Kävin lainaamassa kirjastosta mekkotehdas kirjan ja mekon toteutin Riine-mekon mukaan. Harmi vaan että mekosta tuli pikkuisen liian iso. tein sen 122 kaavan mukaan. No enköhän saa neidin sitä käyttämään kuitenkin. Ja siitä se innostus sitten lähtikin. Eilen on koko päivän surissut meillä ompelukone samalla tein kirjasta muutaman nuken mekon ja sitten kokeilin tilda kirjasta muffinsseja. Niitä ajattelin antaa neidin uuteen kesäkahvilaan leikkeihin. Kun kesäkahvilan avajaisia vietetään laitellaan kuvia sieltäkin. 


 Verhossa oli pitsit valmiina joten jätin ne helmaan ja hihoiksi ei kangas rittänyt. Mutta perus valkoinen sopi hyvin. Sitten ne syötävän suloiset muffinit. Marimekkoa ja tilda kangasta käytin. pohjalla on muovirakeita joten pysyvät hyvin muodossansa. 


Sitten viimeiseksi vielä kurkistus kasvimaalleni. Rukolat alkavat olla jo ihan hyvässä kasvussa jätin tilaa viereen uudelle sadolle jonka istutan varmaan ensi viikolla. 

Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti