perjantai 4. lokakuuta 2013

Käsityökurssi ja roosa nauha

Ystäväni vinkkasi minulle ihanasta käsityö kurssista joka kokoontuu täällä taitokekskuksessa joka toinen viikko. ( siis ihanat kiitokset Satulle) No tällä viikolla sitten pääsin sinne ekaa kertaa ja apua - olin ihan myyty, ihania askarteluja ja käsitöitä tiedossa. Oli vaan niin suuri runsaudenpula, etten meinannut millään keksii mitä alkaisin tekemään.
No kun lopulta keksein niin tein tällaisen narsissikranssin. eli paperinarusta virkkaamalla, tosi helppoo ja nopeaa valmistui muutamassa tunnissa.Tällainen siitä sitten tuli. eli valot vielä puuttuu kaupassa ei vaan vielä taida olla jouluvaloja myynnissä. suunnittelin laittavani tämän keittiöön mutta lähempänä joulua sitten nähdään minne se sijoittui..

Käsityökurssilta ei voinut mitenkään lähteä ilman "läksyjä". Siellä oli myynnissä aivan ihania roosa nauha tuotteita eli lankoja ja niihin ohjelehtinen. Se oli aivan pakko saada. 

 Ohjelehtisessä on tosi hienojen villasukkien ohjeita. Ja katsoin mielestäni ihanimmat ja aloin vaan tekeen, hetken tehtyäni totesin että aloin tekemään vaikeaa ohjetta kun lehtisessä olisi ollut kaksi tasoa helpompiakin ja väärinhän sitten aloin tekeenkin, kymmenennellä rivillä huomasin vierheen ja eikun purkamaan ja aloittamaan alusta. Oma haasteensa tekemiseen tuo noi uudet puikot eli sellaiset nelionmalliset puiset ja ne on muuten ihanat, mutta jotenkin liian pienet, et totutteluu vaatii. Ehkä kun oikeen innostun joudun ostaan kaikki puikkoni neliöinä ja pyöreät päätyy varastoon...

Onneksi minulla oli vielä lainassa tämä hökötin äidiltäni. Vyyhdeillä olevaa lankaa olisi ihan mahdotonta yksin yrittää keriä ilman tällaista... Täähän kuuluisi oikeesti pöydän reunaan mut mun pöytä on liian paksu joten pysyi se tuolin selkänojallakin ihan hyvin...

Aivan ihanan näköisiä lankoja <3

Tällaisia ihanuuksi ihmeteltiin lasten kanssa parvekkeelta yhtenä syystiltana. Siis tarkkaan kun katsoo kuvassa näkyy kaksi sateenkaarta.

Tää viikonloppu pitää sisällään siis sukkien kutomista ja ihanaa yhdessä oloa perheen kanssa, ehkä vähän syksyisiä pihahommiakin on tiedossa. 

Marjo

1 kommentti: